TELEFON :+36/30-870-7974

Jogi nyilatkozat

A Interprodukt - 2004 Kft. (Székhely: 6722 Szeged, Kálvária sgt 30.) minden tőle telhető, és ésszerű erőfeszítést megtett és megtesz annak biztosítása érdekében, hogy a www.porzsakwebaruhaz.hu internetes honlapján közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában.

Mindezek ellenére, a Interprodukt - 2004 Kft., sem közvetlenül, sem pedig ráutaló, vagy közvetett módon nem vállal szavatosságot a jelen honlapon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a honlapot vagy a rajta közzétett információkat részben vagy egészben megszüntesse.

A Interprodukt - 2004 Kft., nem vállal felelősséget a honlapon előforduló semmilyen pontatlanságért vagy hiányosságért.

A www.porzsakwebaruhaz.hu honlapon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. A Interprodukt - 2004 Kft. nem vállal felelősséget a honlaphoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

A Interprodukt - 2004 Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlapok  használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A Interprodukt - 2004 Kft. honlapjának bármelyik olyan felhasználója, aki a honlap felhasználásával információt szolgáltat a Interprodukt - 2004 Kft. részére elfogadja,  hogy a Interprodukt - 2004 Kft.-nek korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint a Interprodukt - 2004 Kft. az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak és ellenérték nélkülinek kell tekinteni kivéve, ha a Felek erről külön szerződésben másképp nem rendelkeztek.

A Interprodukt - 2004 Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét, a mindenkor hatályos jogszabályok figyelembevételével kezeli a rendelkezésére bocsátott ilyen jellegű adatokat.

Kizárólag a megjelölt célra használja fel, nem egyesíti más forrásból származó adatbázisaival és semmilyen formában nem adja át harmadik félnek és minden tőle telhető és ésszerű erőfeszítést megtesz az ilyen adatok védelme érdekében.

Tájékoztatás céljából felhívjuk a figyelmet arra, hogy a www.porzsakwebaruhaz.hu oldalairól más cégek és egyéb szervezetek honlapjára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a Interprodukt - 2004 Kft. nem vállal felelősséget. Ezen honlapok használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

A Interprodukt - 2004 Kft. honlapjai és az azokon található minden képi, hang- és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Interprodukt - 2004 Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Tájékoztatás céljából felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Interprodukt - 2004 Kft. fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A Interprodukt - 2004 Kft. minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

Interprodukt - 2004 Kft., Szeged - 2013

Kapcsolat

Amennyiben bármilyen kérdése van kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

Interprodukt - 2004 Kft.

6722 Szeged Moszkvai körút 4.

Ügyfélszolgálat, Rendelésfelvétel

+36 30 870 7993
( H-P: 8-16 óráig )

Szállítási díj

Házhozszállítás díja:
7 000 Ft alatt 1 090Ft 
7 000 Ft felett ingyenes

Szegeden díjmentesen átvehető a Moszkvai krt. 4 szám alatt.