Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Segítség | GYIK

Segítségre van szüksége?

A gyakran ismételt kérdéseknél összegyűjtöttük Önnek a fontos tudnivalókat, amelyek megkönnyítik a vásárlás folyamát.

 

Porzsákkal kapcsolatos tudnivalók

Milyen porzsák passzol az én porszívómhoz?

Ahhoz, hogy ezt kiderítsük, a porszívó típusszámára lesz szükségünk. Ez alapján tud keresni kompatilibis porzsákot, szűrőt és kiegészítőket a webáruházunkban. 

Hol találom a porszívóm típusszámát?

A legtöbb esetben 3 helyen találhatjuk meg a porszívónk típusszámát. A gyártó által elhelyezett címke a porszívó alján, a vezeték melleti hátsó résznél vagy pedig a belső térben, ahol a porzsák helyezkedik el. Egyéb megoldásként a porszívó készülék dobozán, használati utasításán vagy a vásárlást igazoló dokumentumon is megtalálhatja.

Mikor ajánlatos cserélni a porzsákokat?

Bizonyos porszívokon már megtalálható egy kis jelző, ami megmutatja, ha a porzsákunk már elérte a hatékony működéshez tartozó maximális telítettséget. Használati gyakoriságtól függ, de egy átlagos felhasználónak körülbelül 2 havonta szükséges cserélnie a porzsákot. Amennyiben a porzsákot nem cseréljük le időben, a porszívó használatának folytatásával, annak teljesítménye és szívóereje csökkenhet. A teli porzsák miatt a hatásfok romlik, túlmelegedés idézhető elő, ami a készülék meghibásodáshoz vezethet. Ha kellemetlen szagot érez porszívózás közben, akkor ideje cserélni a porzsákot, valószínűleg a légáramlásnak köszönhetően a teli porzsákból visszajutott a helység levegőjébe a korábban összegyűjtött por és egyéb szennyeződés.

Milyen anyagú porzsákok vannak?

Webáruházunkban papír, textil és mikroszálas porzsákok széles választéka elérhető.

 

A webáruház használata

Hogyan tudok rendelni?

Rendelését leadhatja a webáruház felületén, az egyszerű lépésekről itt tájékozódhat.

Ügyfélszolgálatunkon pedig lehetősége van telefonos megrendelést is leadni, a szükséges információkat itt találja.

Milyen fizetési módok közül tudok választani?

A webáruházban utánvétes és banki (előre) utalásos fizetési mód között tud választani. Utánvétel választása esetén a futárszolgálatnál készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni. Személyes átvétel esetén az üzletünkben bankkártyás, készpénzes és banki (előre) utalásos fizetés lehetséges.

 

Szállítási információk

Mennyibe kerül a kiszállítás?

"Házhoszállítás futárszolgálattal" szállítási mód esetén a szolgáltatás díja bruttó 1'590 Ft. Amennyiben a kosár összértéke eléri a 10'000 Ft-ot, a kiszállítás ingyenes.

Kitől kapom meg a megrendelésem?

Az Ön által megrendelt termékeket a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. szállítja ki Magyarország területére, az Ön által (a fizetési folyamat során) megadott szállítási címre.

Mikor kapom meg a megrendelésem?

Megrendelése az Ön által (a fizetési folyamat során) megadott címre 3-5 munkanapon belül kerül kiszállításra. Amennyiben a megvásárolt termék raktáron nem elérhető és beérkezésének időpontja bizonytalan, ügyfélszolgálatunk értesíteni fogja telefonon vagy e-mailben a termék várható elérhetőségéről.

További szállítással kapcsolatos információkról a szállítási feltételek oldalon tud tájékozódni.